Премиерът Бойко Борисов и зам. министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков инспектираха

...
Премиерът Бойко Борисов и зам. министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков инспектираха
Коментари Харесай

Борисов инспектира изграждането на Хемус и заяви: Като мине коронавирусът ще ходим във Варна на почивка!

 Премиерът Бойко Борисов и зам. министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков инспектираха построяването на Автомагистрала " Хемус ". 

" Всеки от тези служащи ще може да каже " аз съм правил " Хемус ". Като мине коронавирусът, ще вървим във Варна на отмора. Сега е равнища, само че след година и половина, като тръгнат за морето, ще не помнят какво е било ", разяснява министър председателят.

" Проверих строителството на Автомагистрала " Хемус ". Работи се по първите 16 км от пътен възел " Боаза “ до пресичането на пътя Луковит-Угърчин. На този сектор се почиства теренът, построяват се водостоци, правят се изкопно-насипни работи, построява се колекторна система, както и два селскостопански подлеза. Ще бъдат построени два пътни възела, четири моста и два виадукта. Скоро ще стартира и градежът на останалите 36 км до разклонението за Ловеч и Плевен. Всички средства са разплатени на строителите. Работниците ми споделиха, че са си получили заплатите преди празниците. Собствениците на земи в региона са обезщетени ", написа Борисов в персоналния си профил във фейсбук.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР